Νέα υπηρεσία απο τη Forthnet, Nova GO !!!

ForthnetΜια ακόμα πρωτοποριακή υπηρεσία από τη Forthnet/Nova είναι γεγονός! Νοva GO!

Οι συνδρομητές NOVA μπορούν να απολαύσουν στο δικό τους χρόνο και τόπο την αγαπημένη σου ταινία /σειρά ή την αναμέτρηση της αγαπημένης σου ομάδας, το καλύτερο παιδικό πρόγραμμα ή ακόμα και το ντοκιμαντέρ που δεν θέλεις να χάσεις και απόλαυσε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας με τη νέα υπηρεσία Nova GO!

Η Forthnet/Nova δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή Nova να διαλέξει, μέσα από ένα απλό & εύχρηστο μενού πλοήγησης ανάμεσα από Live θέαση επιλεγμένων καναλιών, Ταινίες, Σειρές, Αθλητικά, Παιδικά, Ντοκιμαντέρ & Μουσικά και να απολαύσεις την αγαπημένη σου εκπομπή όπου και αν βρίσκεσαι, όποτε εσύ επιθυμείς!  , χωρίς επιπλέον χρέωση !!!

Λίγες παραπάνω πληροφορίες για το Nova GO:

  1. Η υπηρεσία είναι αρχικά διαθέσιμη μόνο σε laptop με λειτουργικό Windows XP, Windows Vista και Windows 7 και browser IE8, IE9 & Google Chrome
  2. Κάθε χρήστης θα έχει τη δυνατότητα με το ίδιο account να καταγράψει και να χρησιμοποιεί ταυτόχρονα έως και 2 συσκευές (σε οποιονδήποτε συνδιασμό). Με βάση την Πολιτική Ορθής Χρήσης της υπηρεσίας η ανανέωση συσκευών επιτρέπεται μια φορά κάθε 2 μήνες.
  3. Η υπηρεσία διατίθεται μέσω οποιασδήποτε ενσύρματης ή ασύρματης σύνδεσης στο Internet.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

This entry was posted in Ελλάδα, Κεντρίκη, Τεχνολογία. Bookmark the permalink.